تارت نوعی
شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی
تارتها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.
در
تارتها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارتها ممکن
است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید در
صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینیجات و در صورت عدم
استفاده از شکر برای غذاها به کار برده میشود.
ادامه مطلب
درباره این سایت